Om mig

Mit navn er Kristine Kruse, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Slagelse, men bor til daglig i Flensborg, hvor jeg går på gymnasiet.

Om bloggen og mig

Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Derfor har jeg startet en blog. Mere er der faktisk ikke i det. Og jeg håber, at denne side om ikke andet tjener som velvalgt tidsfordriv. I hvert fald har jeg et lille bagkatalog over de seneste to år, som du er velkommen til at dykke ned i længere nede på siden.

Mine debatindlæg

Jeg skriver ikke kun her på min blog. Af og til er jeg også så heldig at få et debatindlæg i avisen. Indtil videre har jeg haft disse med:

Politiken 11.12.19 “Vi har mistet en vigtig kulturel platform for børn”

Jyllands-Posten 20.03.2020 “17-årig kasseekspedient: Vær rar at vise hensyn”

Jyllands-Posten 07.10.2020 “Med hadefuld retorik og personangreb er vi lige vidt i sexismedebatten”

Jyllands-Posten 01.01.2021 “Det er fantastisk, at vi mener noget forskelligt”

Arkiv