Ny podcast

Der har været lidt stille herinde på bloggen. Både, fordi jeg (som nævnt i et tidligere blogindlæg) finder det ganske unødvendigt at lægge noget op bare for at lægge noget op, men også, fordi jeg har haft travlt med noget andet.

Jeg har i laaang tid taget tilløb til et projekt, der snart får lov at sætte af fra jorden. Jeg har længe haft en idé om at lave en podcast (også selvom der er gået inflation i dét fænomen), og nu har jeg endelig samlet mod til at gøre det. Jeg håber, at den kan skabe et univers, du har det godt i, og som du kan vende tilbage til i søvnløse nætter, i bussen, på en gåtur eller et hvilket som helst andet tidspunkt, du finder det rart.

Podcasten kommer til at blive udgivet på en app, der hedder Podimo, som du kan downloade gratis (dog koster et abonnement penge, men så vidt jeg ved er det muligt at afprøve det gratis).

Podcasten hedder “The Ice Is Melting” og tager udgangspunkt i klimakrisen og hvordan det er at være ung midt i sådan én. Du kan se en lille teaser her, og på fredag udkommer der også et sneak peek inde på Podimo.

Allerede nu kan du følge @iceismeltingpodcast på Instagram, hvor jeg vil forsøge at skabe et lille univers som supplement til podcasten.

Jeg glæder mig, til vi forhåbentlig lyttes ved.

Knus Kristine