soundtrack til dit efterår

For noget tid siden delte jeg en Instragram-story, hvor jeg bad folk om at indsende deres yndlingsefterårstunes. Jeg har samlet nogle af dem på en Spotify-playliste. Jeg har også selv udvalgt nogle af sangene. Efteråret har en helt speciel melankoli, som jeg ikke kan stå for. Disse sange er, ifølge mig, med til at forstærke alle følelser, som jeg forbinder med denne noir årstid. På playlisten vil du også finde en del John Lennon-sange, som jeg har valgt. I går ville det have været hans 80 års fødselsdag, så derfor genhørte jeg en masse af hans sange. Nogle af mine favoritter er kommet på playlisten, som nok vil blive revideret løbende, da dette kun er et lille udvalg af uendeligt mange gode efterårstunes.

Enjoy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s