Vil du være en del af mit næste projekt?

Er du frisk på at hjælpe mig med et projekt til min blog? Så læs med her.


Jeg er igang med et projekt til min blog, og jeg kan desværre ikke sige så meget om det. Men jeg kan sige, at jeg skal bruge en masse barndomsbilleder og -videoer. Hvis du har mod på at hjælpe mig, selvom du ikke ved meget om projektet, er her, hvad du skal gøre:

1 – Barndomsbilleder/-videoer

Find nogle gamle barndomsbilleder eller -videoer og send dem til mig. Det må gerne være billeder fra dit barndomshjem eller steder, der har betydet noget for din opvækst, og som du tænker tilbage på med nostalgi. Det behøver ikke kun være gode minder, men noget, der symboliserer din opvækst på godt og ondt. Du må også gerne selv optage/tage billeder af nogle steder eller ting, der har betydet noget for dig. Det kan være et secret spot i din have eller noget legetøj, som du har brugt rigtig meget, da du var lille.

2 – Ungdomsbilleder/-videoer

Dernæst har jeg brug for nogle billeder/videoer fra din ungdom. Det kan være fra fester, skole eller andet. Hvad som helst, der viser noget fra den hverdag, du har/har haft som ungt menneske. Igen er du velkommen til selv at optage steder eller ting, som kan symbolisere din ungdom.

OBS: Husk at få tilladelse til at dele det, hvis der er andre end dig på videoerne/billederne, da projektet bliver delt her på bloggen.


Jeg håber, at du har lyst til at hjælpe! Hvis du vil være med, kan du skrive til mig privat over Messenger, Instagram eller mail. Hvis du har spørgsmål eller ikke er sikker på, hvad du skal, kan du også altid skrive. Desværre kan jeg ikke forklare så meget mere om selve projektet, end det, der står her.

See you ❤

– Kristine