TRE SOMMER-TUNES TIL (eksempelvis) EN SOMMERAFTEN

Jeg elsker at opdage ny musik og at blive introduceret til det. Ny i den forstand, at jeg ikke har hørt det før. Det er nemlig tit lidt ældre musik, jeg bliver introduceret til.

Her er tre anbefalinger, som (måske) kan bidrage til en velklingende sommer.

Det første nummer er et, jeg selv lige er blevet introduceret til af en, der kender mere musik, end de fleste af os gør til sammen. Det er Waterloo Sunset af The Kinks. Denne sang skriger af at slippe kontrollen og flyde med. For mig er det en stor og vigtig del af sommeren.

 

Den anden sang er Kærlighed Kommer af Carl Emil Petersen. Jeg tror ikke, jeg behøver at forklare så meget. Men gør dig selv tjenesten at høre den. Den er især god at høre, hvis du er undervejs. Læg mærke til guitaren i omkvædet!

 

 

Det sidste tune er af Jordans Drive, og det hedder We Jive You Crazy. Det har jeg fået anbefalet af Eva, som jeg har gået på efterskole med. Dette nummer får humøret op og er festligt. Ting, der også hører sommeren til.

 

 

Giv sangene tid og kærlighed, for det fortjener de. Og god sommer!

Kristine