En totalt uredigeret samtale

Okay, så jeg har for lang tid siden optaget en samtale med en af mine gode veninder, Ida, fordi jeg tænkte, jeg ville lave en podcast om at gå på efterskole. Det gjorde jeg så ikke, men jeg fandt optagelserne den anden dag. De er lavet få dage, før jeg startede på efterskole i august 2018. Jeg syntes, det var ret interessant at høre, hvilke tanker jeg havde gjort mig, og derfor vil jeg dele det med jer. Det bliver dog uredigeret, så det er altså bare hele optagelsen med alle dens fejl osv.

Værsgo (og tak til Ida):

 

IMG_4896.JPG

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s